Sugeng rawuh ing mentalhealthketo.com

Aku minangka penasihat kesehatan mental sing duwe lisensi sing duwe minat kanggo nyuda gejala kejiwaan lan neurologis kanthi intervensi diet sing kuat. (babaging kula)

Apa sampeyan pengin gawe jadwal aku dadi tamu podcast? Sampeyan bisa nemokake kula ing kene Podmatch.

Sampeyan bisa maca studi kasus saka klien sing wis nggunakake diet ketogenik utawa terapi nutrisi liyane kene.

Mangga deleng Keto Kesehatan Mental disclaimer, privasi privasi lan syarat layanan

Ketik email sampeyan ing ngisor iki supaya diwenehi kabar babagan kesempatan kerja bareng karo aku kanggo sinau babagan cara nambani kabut otak lan ngluwari swasana ati lan fungsi kognitif.

Diet ketogenik minangka terapi metabolik kanggo penyakit mental lan masalah neurologis. Studi kasus peer-review diterbitake ing literatur riset sing nuduhake efek sing nggumunake ing nyuda gejala. Sawetara uji coba sing dikontrol kanthi acak (RCTs) wis kedadeyan lan luwih akeh kedadeyan kanggo macem-macem penyakit mental lan kelainan neurologis.


Apa aku.

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun nyedhiyakake terapi prilaku, kognitif-perilaku, lan dialektik-prilaku, aku duwe posisi sing apik kanggo mbantu owah-owahan emosional lan prilaku sing ana ing proses penyembuhan. Aku duwe pendidikan tingkat pascasarjana tambahan ing nutrisi fungsional lan khusus ing watesan karbohidrat terapeutik minangka intervensi kesehatan mental.

Kepiye kerjane.

Nggunakake telehealth, aku bakal ketemu karo sampeyan kanthi individu lan kita bakal njelajah tingkat owah-owahan diet sing paling cocog kanggo kondisi lan tujuan sampeyan.

Yen sampeyan nindakake telehealth saka negara Washington, sampeyan bisa uga nggunakake keuntungan asuransi kanggo sesi kita. Yen sampeyan ana ing njaba negara Washington, aku seneng nindakake konsultasi pribadi karo sampeyan menyang tujuan sampeyan.

Apa sing kedadeyan

Kita njelajah owah-owahan diet apa sing paling cocog kanggo sampeyan lan mbantu sampeyan nggawe pilihan prilaku lan panganan sing dibutuhake. Kondisi utawa gejala sampeyan bisa uga ora mbutuhake diet ketogenik. Yen ngono, kita bakal njelajah pilihan nutrisi utawa cara mangan liyane sing mbantu sampeyan rumangsa paling apik.

Owah-owahan diet nduweni daya kanggo ningkatake ketidakseimbangan neurotransmiter, energi otak, lan fungsi lan malah mbantu otak waras lan nggawe sambungan anyar. Jinis-jinis pangowahan diet iki wis katon kanggo nambah gejala penyakit Alzheimer, depresi, PTSD, kelainan bipolar, skizofrenia, lan gangguan kuatir.

Dhukungan ing literatur riset ana kanggo nggunakake diet ketogenik kanthi macem-macem kondisi neurologis lan kejiwaan. Pasinaon kasus manungsa sing dideleng peer lan sawetara uji klinis. Makalah liyane njelajah mekanisme biologi sing melu.

Jelajahi Keto Kesehatan Mental blog or Kaca Sumberdaya kanggo sinau luwih akeh. Utawa sampeyan bisa sinau luwih akeh babaging kula.

Amarga sampeyan duwe hak kanggo ngerti kabeh cara sing sampeyan bisa aran luwih apik.