Melu sinau iki dening Universitas Edinburgh

Apa tujuane panliten iki?

Ana akeh laporan pasien saka wong sing kelainan bipolar nggunakake diet ketogenik kanggo ngatur gejala kasebut. Nanging, sawetara psikiater sing ngerti frekuensi lan sifat laporan kasebut saka maca literatur ilmiah. Ing wektu sing padha, sawetara wong sing duwe bipolar bisa nyumbang kanggo literatur ilmiah kanggo ngandhani pengalaman kasebut.

Yen sampeyan duwe kelainan bipolar sing nggunakake diet ketogenik, mangga lengkapi kuesioner ing ngisor iki supaya pengalaman sampeyan bisa dadi bagian saka literatur ilmiah.

tinyurl.com/KetoBipolarQuestionnaire

Universitas Edinburgh ngarep-arep bisa ngumpulake 100+ jawaban kanggo kuesioner iki ing Maret 2023!

bangunan abad tengahan

Yen sampeyan wis nggunakake diet ketogenik kanggo nambani kelainan bipolar, sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan pilihan perawatan iki kanthi maca postingan blog ing ngisor iki: