Sampeyan ora ngerti sapa sejatine sampeyan utawa apa kemampuan otak sampeyan yen sampeyan ora nambani faktor ndasari, kalebu kelainan metabolisme lan kurang nutrisi. Ana pilihan perawatan ing kene sing durung ditelusuri sing bisa ngganti urip kanggo sampeyan.

Nicole Laurent, LMHC

Iki minangka wong saka praktik saya nuduhake pengalaman nggunakake diet ketogenik lan terapi nutrisi liyane kanggo nambani gejala penyakit mental lan masalah neurologis.

Entri iki dudu testimoni babaging kula minangka terapis.

Saben studi kasus wis disetujoni dening klien kanggo akurasi lan kabeh informasi identifikasi dibusak. Asil kasebut konsisten karo apa sing dilapurake dening profesional medis liyane sing wis dakrembug nggunakake metode diet kaya diet ketogenik kanggo masalah kesehatan mental lan neurologis.

Iki kalebu minangka cara kanggo wong nuduhake pengalaman pribadi nggunakake terapi nutrisi lan diet minangka pilihan perawatan. Umume crita saka wong sing nggunakake diet ketogenik kanggo penyakit mental.


Studi Kasus #7

Klien dirujuk dening prescriber kanggo psikoterapi lan obat-obatan nalika presentasi. Sajarah sadurunge kalebu sawetara gejala sing angel banget nalika ngganti obat-obatan lan tekaTerus maca "Studi Kasus #7"

Studi Kasus #6

Klien ngalami depresi sing signifikan sacara klinis lan dilapurake kroso irritable. Analisis nutrisi saka diet sing disaranake klien overeating sawetara makro lan kurang mangan liyane. NutrisiTerus maca "Studi Kasus #6"

Studi Kasus #5

"Aku ora duwe kabut otak sing meh padha, aku wis nyuda intake kafein minangka asil sing nyuda rasa gugup, kuatir, lan ora ana.Terus maca "Studi Kasus #5"

Studi Kasus #4

Klien diwenehi rasa kuatir sing kuat, kalebu lemes, agitasi, kuwatir lan malah derealization. Kita wiwit kerja awal babagan nutrisi lan kesehatan mental bebarenganTerus maca "Studi Kasus #4"

Studi Kasus #3

Klien dirujuk dening psikiater lan diobati nalika presentasi. Klien ngalami perasaan irritability lan ora sabar sing kuat lan dilaporake kanthi gampang bangetTerus maca "Studi Kasus #3"

Studi Kasus #2

Klien diwenehi gejala depresi lan kuatir lan banjur diwenehi diagnosis PTSD kronis. Klien nambah kanthi signifikan karo psikoterapi nanging bakal anaTerus maca "Studi Kasus #2"

Studi Kasus #1

Sawise nindakake karya trauma sing signifikan, klien iki weruh dheweke isih kuwatir. Kita wiwit ngrembug babagan diet lan nutrisi lan keuntungan saka aTerus maca "Studi Kasus #1"

Tertarik sinau luwih akeh lan ngrungokake studi kasus liyane nggunakake Terapi Diet Ketogenik? Iki minangka podcast sing apik banget!

Temokake sumber daya liyane babagan diet ketogenik kanggo kesehatan mental kene.