Aku lan sawetara dokter, kalebu sing ana ing lapangan psikiatri, nemokake diet ketogenik minangka tambahan sing migunani kanggo perawatan konvensional. Utamane kanggo wong-wong sing ora nanggapi obat kanthi lengkap utawa sing ngarep-arep bisa nyuda jumlah obat lan efek samping sing potensial. Ing pirang-pirang kasus, eksplorasi panggunaan diet ketogenik teka saka pasien langsung utawa kulawargane kanthi pangarep-arep bisa ningkatake kualitas urip.

Kaya intervensi apa wae, diet ketogenik ora mbantu kabeh wong. Secara pribadi, aku wis ndeleng perbaikan sing kedadeyan sajrone 3 wulan implementasine. Iki konsisten karo apa sing dakrungu saka dokter liyane sing nggunakake intervensi jinis iki. Kanthi bantuan saka resep sing mbukak, sawetara pasien bisa nyuda utawa ngilangi panggunaan obat kasebut. Ing wong sing terus ngobati, mupangat metabolisme saka diet ketogenik bisa nyuda efek samping obat kejiwaan umum lan entuk manfaat banget kanggo pasien.

Sumber daya tambahan ing ngisor iki diwenehake kanggo penak.


Diet ketogenik minangka perawatan metabolik kanggo penyakit mental

Bukak akses kertas peer-review sing ditulis dening peneliti ing Universitas Stanford, Oxford, lan Harvard

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32773571


Uji klinis ana, kalebu sing khusus kanggo sinau babagan diet ketogenik ing kelainan bipolar lan psikotik ing Universitas Stanford

https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03935854


Keto kanggo Pelatihan Klinik Kesehatan Mental dening Georgia Ede, MD

Program pelatihan lengkap sing disetujoni CME iki dirancang kanggo menehi profesional kesehatan saka kabeh latar mburi kawruh ilmiah lan alat praktis sing dibutuhake kanggo aman lan yakin nggabungake prinsip psikiatri nutrisi lan metabolik sing canggih ing praktik klinis.

https://www.diagnosisdiet.com/training


Pedoman Klinis kanggo Watesan Karbohidrat Terapi


Kursus CME gratis

Nambani sindrom metabolik, diabetes jinis 2, lan obesitas kanthi watesan karbohidrat terapeutik

  • Gunakake watesan karbohidrat terapeutik kanggo nambani pasien sindrom metabolik, diabetes jinis 2, lan obesitas.
  • Temtokake pasien sing bakal entuk manfaat saka watesan karbohidrat terapeutik, pancegahan apa sing kudu digatekake, lan kenapa.
  • Nyedhiyani pendhidhikan lengkap babagan wiwitan lan njaga watesan karbohidrat terapeutik kanggo pasien sing cocog.
  • Nyetel obat diabetes lan tekanan getih kanthi aman sajrone wiwitan lan pangopènan watesan karbohidrat terapeutik.
  • Ngawasi, ngevaluasi, lan ngatasi masalah kemajuan pasien nalika nggunakake watesan karbohidrat terapeutik.

https://www.dietdoctor.com/cme


Dhaptar sumber daya iki diteliti kanthi teliti lan dikurasi dening Georgia Ede, MD PLLC lan disebarake kanthi ijin.

https://www.diagnosisdiet.com/


Sampeyan uga bisa nemokake Blog Keto Kesehatan Mental kanggo mbiyantu mangerteni carane mekanisme ndasari patologi ing sawetara penyakit mental bisa diobati kanthi nggunakake diet ketogenik.