Sarat lan Ketentuan

Mangga maca Sarat lan Ketentuan kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web iki.

Situs web lan Isine diduweni dening Family Renewal, Inc. DBA Mental Health Keto ("Perusahaan", "kita", utawa "kita"). Tembung "sampeyan" nuduhake pangguna utawa pamirsa mentalhealthketo.com. (“Situs Web”). Mangga waca Sarat lan Ketentuan ("S&K") kasebut kanthi teliti. Kita duwe hak kanggo ngganti Sarat lan Ketentuan iki ing situs web sawayah-wayah tanpa kabar, lan kanthi nggunakake situs web lan Isi, sampeyan setuju karo T&C sing katon, apa sampeyan wis maca utawa ora. Yen sampeyan ora setuju karo T&C iki, aja nganggo situs web kita utawa isine.

Panggunaan lan Persetujuan situs web.

Tembung, desain, tata letak, grafis, foto, gambar, informasi, materi, dokumen, data, database lan kabeh informasi liyane lan properti intelektual sing bisa diakses ing utawa liwat Situs web iki ("Konten") minangka properti kita lan dilindhungi dening intelektual Amerika Serikat. hukum properti. Yen sampeyan wis tuku layanan, program, produk utawa lengganan utawa digunakake mlebu menyang persetujuan kapisah karo kita sampeyan uga bakal tundhuk karo syarat-syarat persetujuan utawa sing syarat-syarat panggunaan, kang bakal menang ing acara saka konflik. Tuku online duwe syarat panggunaan tambahan sing ana gandhengane karo transaksi kasebut.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Situs web iki lan Isine, sampeyan makili lan njamin yen sampeyan umure paling sethithik 18 taun lan sampeyan setuju lan netepi T&C iki. Sembarang registrasi dening, nggunakake utawa akses menyang Situs web lan Isi dening sapa wae ing umur 18 ora sah, ora dilisensi lan nglanggar T&C iki.

Hak Kepemilikan Intelektual.

Lisensi Kita Terbatas kanggo Sampeyan. Situs web iki lan isine minangka properti mung diduweni dening kita lan / utawa afiliasi utawa pemberi lisensi, kajaba dicathet, lan dilindhungi dening hak cipta, merek dagang, lan hukum properti intelektual liyane.

Yen sampeyan ndeleng, tuku utawa ngakses situs web kita utawa isine, sampeyan bakal dianggep minangka Penerima Lisensi. Kanggo ngindhari keraguan, sampeyan diwenehi lisensi sing bisa dibatalake, ora bisa ditransfer kanggo panggunaan pribadi, non-komersial, mung diwatesi kanggo sampeyan.

Minangka Penerima Lisensi, sampeyan ngerti lan ngakoni manawa situs web iki lan isine wis dikembangake utawa diduweni dening kita liwat investasi wektu, gaweyan lan biaya sing signifikan, lan situs web iki lan isine minangka aset sing terkenal, khusus lan unik sing kudu dilindhungi. panggunaan sing ora bener lan ora sah. Kita kanthi jelas nyatakake yen sampeyan ora bisa nggunakake situs web iki utawa isine kanthi cara sing nglanggar hak-hak kita utawa sing durung diwenehake dening kita.

Nalika tuku utawa ngakses situs web kita utawa isine, sampeyan setuju yen:

  • Sampeyan ora bakal nyalin, duplikat utawa nyolong Situs web utawa Konten. Sampeyan ngerti manawa nindakake apa wae karo situs web utawa konten sing bertentangan karo T&C iki lan lisensi winates sing diwenehake kanggo sampeyan ing kene dianggep nyolong, lan kita duwe hak kanggo nuntut nyolong kanthi lengkap miturut ukum.
  • YSampeyan diijini saka wektu kanggo wektu kanggo ngundhuh lan / utawa nyetak siji salinan kaca individu ing situs web utawa Isi, kanggo panggunaan pribadi, non-komersial, yen sampeyan menehi atribusi lengkap lan kredit kanthi jeneng, tetep utuh kabeh hak cipta , merek dagang lan kabar kepemilikan liyane lan, yen digunakake kanthi elektronik, sampeyan kudu nyakup link bali menyang kaca situs web saka ngendi Konten kasebut dipikolehi. 
  • Sampeyan bisa uga ora nggunakake, nyalin, ngganti, nggambarake utawa makili situs web kita utawa isine sampeyan duwe utawa digawe dening sampeyan.  Kanthi ndownload, nyithak, utawa nggunakake Konten Situs Web kanggo panggunaan pribadhi, sampeyan ora nganggep hak kepemilikan konten kasebut - iki isih dadi properti kita.
  • Sampeyan kudu nampa ijin tinulis sadurunge nggunakake Konten Situs Web kanggo panggunaan bisnis sampeyan dhewe utawa sadurunge nuduhake karo wong liya. Iki tegese sampeyan ora bisa ngowahi, nyalin, ngasilake, nerbitake maneh, ngunggah, ngirim, ngirim, nerjemahake, adol, pasar, nggawe karya turunan, eksploitasi, utawa nyebarake kanthi cara utawa media apa wae (kalebu liwat email, situs web, link utawa liyane sarana elektronik) Konten Situs Web apa wae amarga dianggep nyolong karya kita.  
  • Kita menehi lisensi winates kanggo nikmati situs web kita lan Konten kanggo panggunaan pribadi, dudu kanggo panggunaan bisnis/komersial utawa kanthi cara apa wae sing entuk dhuwit, kajaba sampeyan menehi ijin tertulis supaya sampeyan bisa nindakake.  

Merek dagang lan logo sing ditampilake ing situs web kita utawa isine minangka merek dagang sing diduweni dening kita, kajaba dituduhake. Sembarang panggunaan kalebu framing, tag meta utawa teks liyane sing nggunakake merek dagang iki, utawa merek dagang liyane sing ditampilake, dilarang banget tanpa idin tinulis.

Kabeh hak sing ora diwènèhaké kanthi tegas ing syarat-syarat kasebut utawa lisensi sing ditulis kanthi nyata, dilindhungi undhang-undhang.


Lisensi Panjenengan kanggo Kita.
 Kanthi ngirim utawa ngirim materi apa wae ing utawa liwat situs web kita kayata komentar, kiriman, foto, gambar utawa video utawa kontribusi liyane, sampeyan nuduhake yen sampeyan pemilik kabeh materi kasebut lan sampeyan umure paling sethithik 18 taun.

Nalika sampeyan kanthi sukarela ngirim utawa ngirim komentar, foto, gambar, video utawa kiriman liyane kanggo digunakake ing utawa liwat situs web kita, sampeyan menehi kita, lan sapa wae sing diwenehake dening kita, idin kanggo nggawe bagean saka situs web saiki utawa mangsa ngarep. lan Isine. Hak iki kalebu menehi kita hak kepemilikan utawa hak properti intelektual miturut yurisdiksi sing relevan tanpa ijin luwih saka sampeyan utawa ganti rugi saka sampeyan. Sampeyan bisa, Nanging, ing sembarang wektu, njaluk kita mbusak informasi iki. Hak sampeyan babagan informasi pribadhi iki bisa ditemokake ing kita Kebijakan Privasi.

Sampeyan ngakoni manawa kita duwe hak nanging ora duwe kewajiban kanggo nggunakake sumbangan saka sampeyan lan kita bisa milih kanggo mungkasi panggunaan sumbangan kasebut ing situs web utawa ing konten kita sawayah-wayah kanthi alasan apa wae.

Panjaluk Idin kanggo Gunakake Konten.

Sembarang panjalukan kanggo ijin ditulis kanggo nggunakake Konten kita, utawa properti intelektual utawa properti liyane sing dadi kagungane kita, kudu digawe sadurunge sampeyan pengin nggunakake Konten kanthi ngrampungake formulir "Hubungi Kita" ing situs web iki, utawa kanthi ngirim e-mail. kanggo nicole@mentlahealthketo.com.

Kita kanthi jelas nyatakake yen sampeyan ora bisa nggunakake Konten kanthi cara apa wae sing bertentangan karo T&C iki kajaba sampeyan wis menehi ijin tertulis khusus kanggo nindakake. Yen sampeyan diwenehi idin dening kita, sampeyan setuju kanggo nggunakake Konten tartamtu sing kita ngidini lan ONLY ing cara sing kita wis menehi idin kita ditulis. Yen sampeyan milih nggunakake Konten kasebut kanthi cara sing ora menehi idin ditulis kanthi khusus, sampeyan saiki setuju yen sampeyan bakal dianggep kaya-kaya sampeyan wis nyalin, duplikat lan/utawa nyolong Konten kasebut saka kita, lan sampeyan setuju kanggo langsung mandheg nggunakake Konten kasebut lan njupuk tindakan apa wae sing bisa dijaluk lan kanthi cara lan wektu sing diwenehake kanggo nglindhungi properti intelektual lan hak kepemilikan ing situs web lan konten kasebut.

Digital Millennium Copyright Act.

Kita ngurmati hak cipta lan hak properti intelektual wong liya. Nanging, yen sampeyan yakin yen Konten ing situs web iki nglanggar hak cipta sing diduweni dening sampeyan lan dikirim ing situs web kita tanpa wewenang, sampeyan bisa menehi kabar supaya kita mbusak informasi kasebut saka situs web kasebut. Panjaluk apa wae mung kudu diajukake dening sampeyan utawa agen sing sah kanggo tumindak kanggo sampeyan nicole@mentlahealthketo.com.

Tanggung Jawab Pribadi lan Asumsi Resiko.
Minangka Penerima Lisensi, sampeyan setuju yen sampeyan nggunakake pertimbangan sampeyan dhewe kanggo nggunakake Situs web lan Isi lan sampeyan setuju yen sampeyan nindakake kanthi resiko dhewe. Sampeyan setuju lan ngerti yen sampeyan nanggung kabeh risiko lan ora ana asil sing dijamin kanthi cara apa wae sing ana gandhengane karo Situs web iki lan/utawa isine. Situs web iki lan Isine mung kanggo menehi pendidikan lan alat kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan dhewe. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo tumindak, keputusan lan asil adhedhasar panggunaan, nyalahi panggunaan utawa ora nggunakake situs web iki utawa isine.

Penafian.

Situs web lan Isine mung kanggo tujuan informasi lan pendidikan. Sejatine sing diidinake dening hukum, kita kanthi tegas ngilangi tanggung jawab kanggo kerugian utawa karusakan langsung, ora langsung utawa konsekuensial sing ditindakake dening sampeyan utawa wong liya sing ana hubungane karo situs web lan konten, kalebu tanpa watesan tanggung jawab kanggo kacilakan, telat, ciloko, gawe piala, mundhut, karusakan, pati, ilang bathi, interupsi pribadi utawa bisnis, misapplication informasi, penyakit fisik utawa mental, kondisi utawa masalah, cilaka fisik, mental, emosi utawa spiritual, mundhut saka income utawa revenue, mundhut bisnis , mundhut saka bathi utawa kontrak, tabungan diantisipasi, mundhut data, mundhut saka goodwill, wektu boroske lan kanggo maksud apa mundhut liyane utawa karusakan saka sembarang jenis, Nanging lan apa disebabake watak cerobo, nerak kontrak, utawa liya, sanajan foreseeable. Sampeyan khusus ngakoni lan setuju yen kita ora tanggung jawab kanggo tumindak fitnah, nyerang utawa ilegal saka peserta utawa pangguna situs web liyane, kalebu sampeyan.

Penafian medis. Situs web iki lan isine ora bisa dianggep utawa diandelake kanthi cara apa wae minangka saran medis utawa saran kesehatan mental. Informasi sing disedhiyakake liwat Situs web utawa Konten kita ora dimaksudake kanggo ngganti saran medis profesional, diagnosis utawa perawatan sing bisa diwenehake dening dokter, praktisi perawat, asisten dokter, terapis, penasihat, praktisi kesehatan mental, ahli diet utawa ahli nutrisi sing dilisensi. , anggota ulama, utawa profesional kesehatan liyane sing dilisensi utawa kadhaptar. Aja nglirwakake saran medis profesional utawa tundha njaluk saran profesional amarga informasi sing wis diwaca ing situs web iki, isine, utawa ditampa saka kita. Aja mandheg ngombe obat apa wae tanpa ngomong karo dokter, praktisi perawat, asisten dokter, panyedhiya kesehatan mental utawa profesional perawatan kesehatan liyane. Yen sampeyan duwe utawa curiga yen sampeyan duwe masalah kesehatan medis utawa mental, hubungi panyedhiya kesehatan sampeyan kanthi cepet. Kita ora nyedhiyakake layanan kesehatan, terapi medis utawa nutrisi utawa nyoba kanggo diagnosa, nambani, nyegah utawa ngobati kanthi cara apa wae penyakit fisik, utawa masalah mental utawa emosional, penyakit utawa kondisi. Kita ora menehi saran medis, psikologis, utawa agama apa wae.

Penafian Legal lan Keuangan. Situs web iki lan isine ora bisa dianggep utawa diandelake kanthi cara apa wae minangka saran bisnis, finansial utawa hukum. Informasi sing disedhiyakake liwat Situs web lan Isine ora dimaksudake kanggo ngganti saran profesional sing bisa diwenehake dening akuntan, pengacara, utawa penasehat finansial sampeyan dhewe. Kita ora menehi saran finansial utawa legal kanthi cara apa wae. Sampeyan kanthi iki menehi saran kanggo takon karo akuntan, pengacara utawa penasehat finansial kanggo kabeh pitakonan lan keprihatinan sampeyan babagan penghasilan lan pajak sampeyan dhewe sing ana gandhengane karo kahanan finansial lan / utawa hukum sampeyan. Sampeyan setuju yen kita ora tanggung jawab kanggo pangentukan, sukses utawa gagal keputusan bisnis, mundhak utawa nyuda tingkat finansial utawa penghasilan, utawa asil liyane saka jinis apa wae sing bisa diduweni minangka asil saka informasi sing diwenehake marang sampeyan. liwat situs web kita utawa isine. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo asil sampeyan.

Penghasilan Penafian. Sampeyan ngakoni manawa kita ora duwe lan ora nggawe perwakilan babagan keuntungan fisik, mental, emosional, spiritual utawa kesehatan, penghasilan, biaya, volume dodolan, utawa potensial bathi utawa kerugian apa wae sing bisa ditemokake minangka akibat saka panggunaan situs web iki utawa isine. Kita ora bisa lan ora njamin yen sampeyan bakal entuk asil tartamtu, positif utawa negatif, finansial utawa liya, liwat nggunakake situs web kita utawa Isi lan sampeyan nampa lan ngerti asil beda kanggo saben individu. Kita uga kanthi tegas nolak tanggung jawab kanthi cara apa wae kanggo pilihan, tumindak, asil, panggunaan, nyalahi panggunaan utawa ora nggunakake informasi sing diwenehake utawa dipikolehi liwat panggunaan situs web utawa konten kasebut. Sampeyan setuju yen asil sampeyan pancene dhewe lan kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanthi cara apa wae kanggo asil sampeyan.

Warranty Disclaimer. WE WAKE NO JAMINAN AS TO WEBSITE UTAWA ISI. KOWE SETUJU yen SITUS WEB KITA LAN ISINYA DISEDIAKAN "MADIUN" LAN TANPA JAMINAN APA SAJA SING TERUS UTAWA TERSIRAT. TO THE FULLEST diijini miturut hukum ditrapake, WE DISCLAIM ALL JAMINAN, EXPRESS UTAWA GRATIS, Klebu, nanging ora winates kanggo, JAMINAN TERMASUK MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A TUJUAN tartamtu, ANDMENTON-. KITA ORA JAMIN SING SITUS WEB UTAWA ISINYA AKAN BERFUNGSI, TANPA GANGGUAN, BENER, LENGKAP, COCOK, UTAWA BEBAS ERROR, CACAT BAKAL DIBORE, UTAWA SEBARANG BAGIAN SITUS WEB, KONTEN TANPA KOMPONEN. . Kita ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan panggunaan utawa asil panggunaan situs web utawa konten kasebut utawa ing situs web pihak katelu ing istilah sing bener, akurasi, TIMELINES, linuwih utawa liyane.

Penafian Teknologi. Kita nyoba kanggo mesthekake kasedhiyan lan pangiriman situs web kita lan isine ora keganggu lan bebas kesalahan. Nanging, kita ora bisa njamin sing akses ora bakal dilereni soko tugas utawa diwatesi saka wektu kanggo wektu, kalebu kanggo ngidini kanggo ndandani, pangopènan utawa nganyari, sanajan, mesthi, kita bakal nyoba kanggo matesi frekuensi lan duration saka penundaan utawa watesan. Sejatine sing diidinake dening hukum, kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan kanggo kerusakan utawa mbalekaken, utawa kanggo recourse liyane, yen Situs web kita utawa Konten dadi ora kasedhiya utawa akses menyang wong-wong mau dadi alon utawa ora lengkap amarga ana alesan, kayata minangka prosedur back-up sistem, volume lalu lintas internet, nganyarke, kakehan panjalukan menyang server, gagal jaringan umum utawa telat, utawa sabab liyane sing bisa saka wektu kanggo wektu nggawe Situs web kita utawa Isi ora bisa diakses kanggo sampeyan.

Kasalahan lan Omissions. Kita ora menehi garansi utawa njamin babagan akurasi, ketepatan wektu, kinerja, kelengkapan utawa kesesuaian informasi ing situs web utawa konten kasebut. Saben usaha wis ditindakake kanggo menehi sampeyan informasi sing paling akurat, paling anyar, nanging amarga sifat riset medis, teknologi lan ilmiah terus berkembang, kita ora bisa tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo akurasi konten kita. Kita ora tanggung jawab kanggo kesalahan utawa ngilangi ing situs web, isi, utawa informasi liyane sing dirujuk utawa disambung menyang situs kasebut. Sampeyan ngakoni manawa informasi kasebut bisa uga ngemot ora akurat utawa kesalahan nganti maksimal sing diidinake dening hukum.

Link menyang Situs Web Liyane. Kita bisa uga menehi pranala lan pitunjuk menyang situs web liyane sing dikelola dening pihak katelu sing bisa nggawa sampeyan menyang njaba situs web utawa Isi. Tautan kasebut diwenehake kanggo penak lan nglebokake tautan apa wae ing situs web kita utawa Konten menyang situs web liya ora ateges endorsement, sponsor, utawa persetujuan situs web kasebut utawa pemilike. Kita ora nyetujui lan ora tanggung jawab kanggo panemu, panemu, fakta, saran, statement, kesalahan utawa ngilangi sing diwenehake dening sumber daya eksternal sing dirujuk ing situs web kita utawa isine, utawa akurasi utawa linuwih. Kita ora duwe kontrol babagan isi utawa fungsi situs web kasebut lan mula ora tanggung jawab kanggo kerugian, karusakan, utawa liya-liyane sing bisa kedadeyan amarga sampeyan nggunakake situs kasebut. Sampeyan tanggung jawab kanggo mriksa syarat lan katemtuan lan kabijakan privasi situs web sing disambung kanggo konfirmasi manawa sampeyan ngerti lan setuju karo kabijakan kasebut.

Watesan Linking lan Framing. Sampeyan bisa nggawe pranala hiperteks menyang Situs web utawa Konten kita anggere link kasebut ora nyatakake utawa nyatakake sponsor, endorsement dening, utawa kepemilikan ing situs web utawa Konten kita lan ora nyatakake utawa nyatakake yen kita wis disponsori, didhukung utawa duwe. hak kepemilikan ing situs web sampeyan. Nanging, sampeyan ora bisa ngubungake utawa ngubungake isi kita tanpa idin tinulis.

Kanthi tuku lan / utawa nggunakake situs web kita lan isine kanthi cara apa wae utawa kanthi alasan apa wae, sampeyan uga setuju kanthi lengkap. Sanggahan Situs Web

Ganti Rugi, Watesan Tanggung Jawab lan Ngeculake Klaim.

Bayaran ganti rugi. Sampeyan sarujuk saben wektu kanggo mbela, menehi ganti rugi lan ora mbebayani Perusahaan kita, uga afiliasi, agen, kontraktor, pejabat, direktur, pemegang saham, anggota, manajer, karyawan, mitra usaha patungan, penerus, penerima transfer, penerima tugas, lan sing nduweni lisensi, kaya sing ditrapake, saka lan nglawan kabeh lan kabeh pratelan, panyebab tumindak, kerusakan, tanggung jawab, biaya lan biaya, kalebu biaya lan biaya legal, sing muncul saka utawa ana hubungane karo situs web kita, Isi utawa nglanggar kewajiban, garansi. , perwakilan utawa prajanjian sing kasebut ing T&C iki utawa ing persetujuan liyane karo kita.

Batesan Tanggung Jawab. Kajaba diwatesi dening hukum, kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanthi cara apa wae kanggo informasi, produk utawa materi sing dijaluk utawa ditampa liwat utawa ing situs web kita lan isine. Kita ora tanggung jawab kanggo kacilakan, telat, ciloko, cilaka, mundhut, karusakan, pati, ilang bathi, interupsi pribadi utawa bisnis, misapplication informasi, penyakit fisik utawa mental, kondisi utawa masalah, utawa liya, amarga tumindak utawa standar. sapa wae utawa bisnis, apa sing nduweni, staf, agen, mitra usaha patungan, kontraktor, vendor, afiliasi utawa liya-liyane, sing ana gandhengane karo kita. Kita ora nganggep tanggung jawab kanggo pamilik, staf, agen, mitra usaha patungan, kontraktor, vendor, afiliasi utawa liya-liyane sing melu nggawe situs web utawa konten, utawa kanthi cara apa wae utawa ing lokasi apa wae. Yen sampeyan nggunakake situs web kita lan Isi utawa informasi liyane sing diwenehake dening kita utawa afiliasi karo kita, kita ora tanggung jawab, kajaba diwenehake dening hukum.

Release saka Claims. Ing acara apa wae, kita ora bakal tanggung jawab marang pihak apa wae kanggo jinis kerusakan langsung, ora langsung, khusus, insidental, adil utawa konsekuensial kanggo panggunaan utawa katergantungan ing situs web lan isine, utawa sing ana gandhengane karo kita kanthi cara apa wae, lan sampeyan mbebasake kita saka sembarang lan kabeh claims; kalebu, tanpa watesan, sing ana hubungane karo bathi sing ilang, gangguan pribadi utawa bisnis, ciloko pribadi, kacilakan, salah gunakake informasi, utawa kerugian liyane, penyakit fisik utawa mental, kondisi utawa masalah, utawa liya-liyane, sanajan kita kanthi jelas menehi saran babagan kamungkinan saka karusakan utawa kangelan kuwi. 

Kelakuanmu.

Sampeyan setuju yen sampeyan ora bakal nggunakake situs web kita utawa Tumindak kanthi cara apa wae sing nyebabake utawa bisa nyebabake Situs web, Konten, utawa akses menyang situs kasebut diganggu, rusak utawa cacat kanthi cara apa wae. Sampeyan ngerti yen sampeyan mung tanggung jawab kanggo kabeh komunikasi elektronik lan konten sing dikirim saka komputer menyang situs web iki lan isi lan kanggo kita.

Sampeyan setuju mung tuku barang utawa layanan kanggo awake dhewe utawa kanggo wong liya sing diidini kanthi sah utawa sing sampeyan wis entuk idin nyata kanggo menehi jeneng, alamat, cara pembayaran, nomer kertu kredit, lan informasi tagihan. .


Sampeyan setuju kanggo tanggung jawab finansial kanggo kabeh tumbas sing ditindakake dening sampeyan utawa wong sing tumindak kanggo sampeyan liwat Situs web utawa Isine. Sampeyan setuju kanggo nggunakake situs web lan Isi kanggo tujuan sah, non-komersial mung lan ora kanggo tujuan spekulatif, palsu, fraudulent, utawa ilegal. 

Sampeyan kudu nggunakake situs web lan isine mung kanggo tujuan sing sah. Sampeyan setuju yen sampeyan ora bakal nggunakake situs web utawa isine kanthi cara ing ngisor iki:

  • Kanggo tujuan fraudulent utawa ana hubungane karo pelanggaran pidana utawa nindakake kegiatan sing ora sah
  • Kanggo ngirim, nggunakake utawa nggunakake maneh materi apa wae sing ilegal, nyerang, kasar, ora sopan, mbebayani, fitnah, saru utawa mengancam, ngancam, ora sopan, invasif privasi, nglanggar kapercayan, nglanggar hak properti intelektual, utawa sing bisa uga bisa cilaka wong liya
  • Kanggo ngirim, menehi pengaruh negatif, utawa nginfeksi situs web kita utawa isine nganggo virus piranti lunak utawa kode komputer liyane sing mbebayani utawa padha sing dirancang kanggo ngganggu operasi piranti lunak utawa hardware komputer, panjaluk komersial, surat berantai, surat massal utawa spam, apa wae. dimaksudaké utawa ora
  • Kanggo nimbulaké gangguan, ora nyaman utawa kuwatir sing ora perlu
  • Kanggo nyamar dadi pihak katelu utawa nyasarake asal-usul sumbangan sampeyan
  • Kanggo ngasilake, duplikat, nyalin utawa ngedol maneh bagean saka situs web utawa isine kanthi cara sing ora tundhuk karo T&C iki utawa persetujuan liyane karo kita.


Dagang online.
Bagean tartamtu saka situs web utawa isine bisa ngidini sampeyan tuku saka kita utawa saka pedagang liyane. Yen sampeyan tuku saka kita ing utawa liwat situs web kita utawa Isi, kabeh informasi sing dipikolehi nalika tuku utawa transaksi lan kabeh informasi sing diwenehake minangka bagéan saka transaksi, kayata jeneng, alamat, cara pembayaran, kredit. nomer kertu, lan informasi tagihan, bisa diklumpukake dening kita loro, pedagang, piranti lunak afiliasi, lan/utawa perusahaan pangolahan pembayaran. Mangga maneh kita Kebijakan Privasi kanggo carane kita tundhuk karo ngamanake data pribadhi.

Partisipasi, korespondensi utawa urusan bisnis karo afiliasi, individu utawa perusahaan sing ditemokake ing utawa liwat situs web kita, kabeh syarat tuku, kondisi, perwakilan utawa jaminan sing ana gandhengane karo pembayaran, mbalekaken, lan/utawa pangiriman sing ana gandhengane karo tuku sampeyan, mung ana ing antarane sampeyan lan bakul. Sampeyan setuju yen kita ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo mundhut, karusakan, mbalekaken, utawa prakara liyane apa wae sing kedadeyan minangka akibat saka transaksi kasebut karo pedagang.

Perusahaan pangolahan pembayaran lan pedagang bisa uga duwe privasi lan praktik pengumpulan data sing beda karo kita. Kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kabijakan independen saka perusahaan pangolahan pembayaran lan Pedagang. Kajaba iku, nalika sampeyan nggawe tumbas tartamtu liwat Situs web utawa Isi, sampeyan bisa tundhuk karo syarat lan kahanan tambahan saka perusahaan pangolahan pembayaran, Merchant utawa kita sing khusus ditrapake kanggo tuku. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Merchant lan syarat lan kahanan sing bisa ditrapake, bukak situs web pedagang kasebut lan klik link informasi kasebut utawa hubungi Merchant langsung.

Sampeyan mbebasake kita, afiliasi, perusahaan pamroses pembayaran, lan Pedagang saka kerusakan apa wae sing sampeyan lakoni, lan setuju ora ngetutake klaim apa wae marang kita utawa wong-wong mau, amarga sampeyan tuku utawa nggunakake situs web utawa konten kasebut.

Nggon mandeg.
We duwe hak ing kawicaksanan kita dhewe kanggo nolak utawa mungkasi akses menyang situs web lan isine, kanthi lengkap utawa sebagian, sawayah-wayah tanpa kabar. Ing acara pembatalan utawa mandap, sampeyan ora duwe wewenang maneh kanggo ngakses bagean Situs web utawa Konten kena pengaruh saka pembatalan utawa mandap kuwi. Watesan sing dileksanakake kanggo sampeyan ing T&C iki babagan Situs web lan Isine isih bakal ditrapake saiki lan ing mangsa ngarep, sanajan sawise sampeyan utawa kita mandheg.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Sarat lan Ketentuan Situs web iki, hubungi kita ing nicole@mentalhealthketo.com.

Paling dikemas: 05 / 11 / 2022