wewaler

Situs web iki diduweni dening Family Renewal, Inc. DBA Mental Health Keto lan isi digawe dening Nicole Laurent, LMHC (sabanjure diarani "kita" utawa "kita") ing dokumen iki.

Kanthi ndeleng situs web iki utawa apa wae sing kasedhiya ing utawa liwat situs web iki, kalebu nanging ora winates ing program, produk, layanan, hadiah opt-in, video, audio, webinar, kiriman blog, e-newsletter, media sosial lan / utawa komunikasi liyane (bebarengan lan banjur diarani minangka "Situs web"), sampeyan setuju kanggo nampa kabeh bagean Penafian iki. Dadi, yen sampeyan ora setuju karo Penafian ing ngisor iki, STOP saiki, lan aja ngakses utawa nggunakake situs web iki.

Kanggo Tujuan Pendidikan lan Informasi Mung. 

Informasi sing disedhiyakake ing utawa liwat Situs web iki mung kanggo tujuan pendhidhikan lan informasi lan mung minangka alat bantuan dhewe kanggo panggunaan sampeyan dhewe.

Ora Medis, Kesehatan Mental, utawa Nasihat Agama. 

Nalika Nicole Laurent, penulis materi ing situs web iki, nduweni lisensi minangka praktisi kesehatan medis utawa mental ("Praktisi Medis" utawa "Praktisi Kesehatan Mental"), kita ora nyedhiyakake layanan perawatan kesehatan, medis, psikologis utawa nutrisi. , utawa nyoba diagnosa, nambani, nyegah utawa ngobati masalah fisik, mental utawa emosional, penyakit utawa kondisi liwat informasi sing dituduhake ing utawa liwat situs web iki. Informasi sing disedhiyakake ing utawa liwat situs web iki sing ana hubungane karo kesehatan utawa kabugaran, olahraga, hubungan, pilihan bisnis/karir, keuangan, utawa aspek liyane ing urip sampeyan ora dimaksudake kanggo ngganti saran medis, diagnosis utawa perawatan profesional sing diwenehake. dening Praktisi Medis utawa Praktisi Kesehatan Mental sampeyan dhewe. Sampeyan setuju lan ngakoni yen kita ora menehi saran medis, saran kesehatan mental, utawa saran agama kanthi cara apa wae. 

Tansah njaluk saran saka Praktisi Medis lan / utawa Praktisi Kesehatan Mental babagan pitakonan utawa keprihatinan sampeyan babagan kesehatan tartamtu utawa obat-obatan, jamu utawa suplemen sing saiki sampeyan gunakake lan sadurunge ngleksanakake rekomendasi utawa saran saka situs web iki. Aja nglirwakake saran medis utawa tundha njaluk saran medis amarga informasi sing wis diwaca ing situs web iki. Aja miwiti utawa mungkasi njupuk obat apa wae tanpa ngomong karo Praktisi Medis utawa Praktisi Kesehatan Mental sampeyan dhewe. Yen sampeyan duwe utawa curiga yen sampeyan duwe masalah kesehatan medis utawa mental, hubungi Praktisi Medis utawa Praktisi Kesehatan Mental sampeyan kanthi cepet. Informasi sing ana ing situs web iki durung dievaluasi dening Food and Drug Administration.   

Ora Saran Legal utawa Financial. 

Kita dudu pengacara, akuntan utawa penasihat finansial, lan uga dudu pengacara. Informasi sing ana ing situs web iki ora dimaksudake kanggo ngganti saran legal utawa finansial sing bisa diwenehake dening pengacara, akuntan, lan/utawa penasehat finansial sampeyan dhewe. Senajan ati-ati wis dijupuk kanggo nyiapake informasi sing diwenehake kanggo sampeyan, tansah golek financial lan/utawa penasehat ukum sing ana hubungane karo kahanan tartamtu sing perlu kanggo samubarang lan kabeh pitakonan lan uneg-uneg sing saiki duwe, utawa bisa uga ing mangsa, bab legal lan / utawa kahanan finansial. Sampeyan setuju manawa informasi sing diwenehake ing utawa liwat situs web kita dudu saran legal utawa finansial.

Tanggung Jawab Pribadi.

sampeyan ngarahake kanthi tepat makili informasi sing diwenehake marang kita ing utawa liwat situs web kita. Sampeyan ngerti manawa konten sing dituduhake ing utawa liwat situs web kita mung minangka informasi lan/utawa pendidikan lan ora dimaksudake kanggo ngganti pertimbangan sampeyan dhewe utawa keputusan profesional sing dilisensi. Sampeyan setuju kanggo nggunakake pertimbangan dhewe lan rajin sadurunge ngleksanakake gagasan, saran utawa rekomendasi saka situs web iki kanggo urip, kulawarga utawa bisnis, utawa kanthi cara liyane. Sampeyan nampa tanggung jawab lengkap kanggo akibat saka panggunaan, ora digunakake, utawa nyalahi panggunaan informasi sing diwenehake ing utawa liwat Situs web iki. Sampeyan ngakoni yen sampeyan melu kanthi sukarela nggunakake situs web kita lan sampeyan mung tanggung jawab kanggo pilihan, tumindak lan asil, saiki lan ing mangsa ngarep, preduli saka apa sing wis diwaca utawa sinau ing utawa liwat situs web iki.

Ora ana Jaminan.

Situs web iki dirancang kanggo menehi informasi lan/utawa pendhidhikan kanggo ndhukung lan mbantu sampeyan nggayuh tujuan sampeyan dhewe, nanging sukses sampeyan gumantung utamane marang usaha, motivasi, komitmen lan tindak lanjut. Kita ora bisa prédhiksi lan ora njamin yen sampeyan bakal entuk asil tartamtu kanthi nggunakake alat lan informasi sing kasedhiya ing utawa liwat Situs web iki, lan sampeyan nampa lan ngerti yen asil beda-beda kanggo saben individu. Asil saben individu gumantung marang latar mburi sing unik, dedikasi, kepinginan, motivasi, tumindak, lan akeh faktor liyane. Sampeyan setuju banget yen ora ana jaminan babagan asil utawa asil tartamtu sing bisa dikarepake saka nggunakake informasi sing ditampa ing utawa liwat Situs web iki.

Penghasilan Penafian.

Ora ana jaminan babagan asil finansial tartamtu adhedhasar panggunaan situs web kita. Sembarang laporan pangentukan utawa penghasilan utawa conto sing ditampilake liwat Situs web kita mung perkiraan apa sing bisa ditindakake saiki utawa ing mangsa ngarep. Sampeyan setuju manawa informasi sing dituduhake liwat Situs web iki ora tanggung jawab kanggo pangentukan, sukses utawa gagal keputusan pribadi utawa bisnis, mundhak utawa nyuda tingkat finansial utawa penghasilan, utawa asil liyane saka jinis apa wae sing bisa ditindakake. asil saka informasi lan / utawa pendhidhikan sing diwenehake marang sampeyan ing utawa liwat situs web kita. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo asil sampeyan.

Kaseksén. 

Kita nuduhake pengalaman nyata, testimoni, lan wawasan babagan pengalaman wong liya ing utawa liwat Situs web iki mung kanggo ilustrasi. Testimoni, conto, lan foto sing digunakake minangka klien lan asil sing digayuh kanthi pribadi, utawa minangka komentar saka individu sing bisa ngomong babagan karakter lan / utawa kualitas karya kita. Dheweke ora dimaksudake kanggo makili utawa njamin yen klien saiki utawa mbesuk bakal entuk asil sing padha utawa padha; rodo, testimonial iki makili apa bisa kanggo tujuan ilustrasi mung.

Asumsi Risiko.

Kaya kabeh kahanan, kadhangkala ana risiko lan kahanan individu sing ora dingerteni sing bisa kedadeyan sajrone nggunakake konten sing kasedhiya ing utawa liwat Situs web iki sing ora bisa diramalake sing bisa mengaruhi utawa nyuda asil. Sampeyan ngerti manawa ana saran utawa rekomendasi ing utawa liwat Situs web iki kudu ditindakake kanthi resiko dhewe, ngerteni manawa ana kemungkinan langka sing bisa nyebabake penyakit, ciloko utawa malah pati, lan sampeyan setuju kanggo nanggung kabeh risiko.  

Batesan Tanggung Jawab.

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju kanggo mbebasake aku saka tanggung jawab utawa kerugian sing sampeyan utawa wong liya bisa uga amarga nggunakake informasi utawa konten sing kasedhiya ing utawa liwat situs web iki, lan program, produk, layanan, utawa materi sing sampeyan njaluk utawa nampa liwat utawa ing situs web iki. Sampeyan setuju yen kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan, utawa kanggo wong liya, perusahaan utawa entitas, kanggo jinis kerusakan apa wae, kalebu kerugian utawa kerusakan langsung, ora langsung, khusus, insidental, adil utawa konsekuensial, kanggo nggunakake utawa gumantung ing isi sing kasedhiya ing utawa liwat Situs web iki. Sampeyan setuju yen kita ora tanggung jawab kanggo kacilakan, telat, ciloko, cilaka, mundhut, karusakan, pati, ilang bathi, interupsi pribadi utawa bisnis, misapplication informasi, penyakit fisik utawa mental utawa kondisi utawa masalah, utawa jinis mundhut liyane. utawa karusakan amarga tumindak utawa standar dening kita utawa sapa wae sing tumindak minangka kita karyawan, agen, konsultan, afiliasi, mitra usaha patungan, anggota, manajer, pemegang saham, direktur, staf utawa anggota tim, utawa sapa wae sing afiliasi karo bisnis kita, sing melu kanthi cara apa wae kanggo ngirim konten ing utawa liwat Situs web iki.

Indemnification lan Release saka Klaim.

Kanthi iki, sampeyan ora bisa mbebayani, menehi ganti rugi lan ngeculake kita lan karyawan, agen, konsultan, afiliasi, mitra usaha patungan, anggota, manajer, pemegang saham, direktur, staf utawa anggota tim, utawa sapa wae sing ana gandhengane karo bisnis utawa aku. saka samubarang lan kabeh sabab saka tumindak, panyokro bowo, cocog, pratelan, karusakan, utawa panjaluk apa wae, ing hukum utawa ekuitas, sing bisa njedhul ing past, saiki utawa mbesuk sing ana hubungane karo isi utawa informasi sing kasedhiya ing utawa liwat situs web iki.

Ora Ana Garansi. 

WE MAKE NO JAMINAN RELATED TO KINERJA UTAWA OPERASI SITUS WEB. WE ora nggawe perwakilan UTAWA JAMINAN ANY JENIS, EXPRESS UTAWA TERSIRAT, AS TO INFORMASI, ISI, MATERIAL, PROGRAM, PRODUK UTAWA LAYANAN Klebu ing utawa liwat situs web iki. TO THE FULLEST EXTENT diijini dening hukum ditrapake, WE DISCLAIM ALL JAMINAN, EXPRESS UTAWA GRATIS, Klebet JAMINAN TERSIRAT MERCHANTABILITY lan FITNESS kanggo tujuan tartamtu.

Kasalahan lan Omissions.

Sanajan kabeh upaya ditindakake kanggo njamin akurasi informasi sing dituduhake ing utawa liwat Situs web iki, informasi kasebut bisa uga ora sengaja ngemot ora akurat utawa kesalahan tipografi. Sampeyan setuju manawa kita ora tanggung jawab kanggo panemu, panemu, utawa akurasi fakta sing dirujuk ing utawa liwat Situs web iki, utawa saka individu utawa perusahaan liyane sing ana gandhengane karo bisnis utawa kita kanthi cara apa wae. Amarga praktik ilmiah, medis, teknologi lan bisnis terus berkembang, sampeyan setuju yen kita ora tanggung jawab kanggo akurasi situs webku, utawa kanggo kesalahan utawa kekurangan sing bisa kedadeyan.

Ora Ana Pengesahan. 

Referensi utawa pranala ing utawa liwat situs web iki menyang informasi, panemu, saran, program, produk utawa layanan saka individu, bisnis utawa entitas liyane ora dadi endorsement resmi kita. Kita mung nuduhake informasi kanggo bantuan dhewe. Kita ora tanggung jawab kanggo isi situs web, blog, e-mail, video, media sosial, program, produk lan/utawa layanan saka wong liya, bisnis utawa entitas sing bisa disambung utawa dirujuk ing utawa liwat Situs web iki. Kosok baline, yen tautan Situs web kita katon ing situs web, program, produk utawa layanan individu, bisnis utawa entitas liyane, iku ora minangka persetujuan resmi kita, bisnis utawa situs web.

Afiliasi. 

Saka wektu kanggo wektu, kita bisa ningkataké, afiliasi karo, utawa partner karo individu utawa bisnis liyane sing program, produk lan layanan selaras karo kita. Kanthi semangat transparansi, sampeyan ngerti lan setuju yen ana kedadeyan nalika kita promosi, pasar, nuduhake utawa ngedol program, produk utawa layanan kanggo mitra liyane lan minangka ijol-ijolan, kita bakal entuk ganti rugi finansial utawa hadiah liyane. Elinga yen kita selektif banget lan mung promosi mitra sing program, produk lan/utawa layanan sing kita hormati. Ing wektu sing padha, sampeyan setuju manawa promosi utawa pemasaran kasebut ora dadi wujud endorsement apa wae. Sampeyan isih kudu nggunakake pertimbangan dhewe lan tekun kanggo nemtokake manawa program, produk utawa layanan kasebut cocog kanggo sampeyan, kulawarga lan/utawa bisnis sampeyan. Sampeyan nganggep kabeh risiko, lan sampeyan setuju yen kita ora tanggung jawab ing sembarang cara kanggo program, produk utawa layanan sing bisa kita promosi, pasar, nuduhake utawa ngedol ing utawa liwat Situs web iki.

Hubungi Kita. 

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju karo kabeh bagean Penafian ing ndhuwur. Yen sampeyan duwe pitakon babagan Penafian iki, hubungi kita ing nicole@mentalhealthketo.com

Paling dikemas: 05 / 11 / 2022