Aku minangka Penasihat Kesehatan Mental Lisensi sing mbantu wong nggunakake terapi diet ketogenik minangka perawatan kanggo penyakit mental lan masalah neurologis. Aku nggunakake macem-macem cara perawatan nutrisi lan fungsional ing karya lan nyedhiyakake modalitas psikoterapi adhedhasar bukti ing populasi klien diwasa.


Sejarah Kula

Aku ngrampungake Bachelor of Arts in Psychology lan Master of Arts in Clinical Psychology saka Argosy University (resmi Washington School of Professional Psychology) ing 2007. Swara taun aku wis kerjo karo macem-macem kelompok umur lan wis sante sukses sanget ngewangi klien ing. resolusi saka macem-macem perjuangan.

Sawise ngalami pengalaman kesehatan sing jero karo owah-owahan diet sing nglibatake watesan karbohidrat terapeutik, aku wiwit kasengsem ing terapi nutrisi kanggo kelainan neurologis lan penyakit mental. Aku wiwit ngomong babagan pilihan panganan karo klien lan nggunakake katrampilan terapi kanggo mbantu klien ngilangi resistensi kanggo owah-owahan prilaku lan sinau babagan nggunakake nutrisi kanggo menehi panganan lan nambani otak. Aku weruh carane psikoterapi luwih apik kanggo wong sing menehi otak lan awak apa sing dibutuhake supaya bisa mlaku kanthi apik.

Klien nyatakake stresor kurang akeh. Wong duwe energi luwih akeh kanggo nindakake kerja keras terapi. Owah-owahan ing pola pikir wiwit tetep lan ora mung bali saben minggu. Dheweke luwih gampang nindakake peer. Dheweke wiwit ngerti manawa gejala kasebut dudu sapa wae. Dheweke ngalami pangarep-arep. Sawetara ora butuh obat maneh. Sawetara mbutuhake obat sing kurang.

Aku minangka psikoterapis berpengalaman kanthi pangerten babagan kesehatan mental lan kelainan neurologis sing nggunakake penyuluhan kanggo mbantu wong kaya sampeyan nggawe owah-owahan gaya urip lan nutrisi kanggo nambani kahanane.

Pendidikanku

Saliyane pelatihan khusus babagan katrampilan klinis kalebu Terapi Perilaku (BT), Terapi Perilaku Kognitif (CBT), Terapi Perilaku Dialektik (DBT), lan Desensitisasi Gerakan Mata lan Terapi Pemrosesan Ulang (EMDR), aku dilatih ing terapi nutrisi kanggo mental. kesehatan.

  • Sertifikat Pasca Master ing Nutrition and Integrative Health saka Maryland University of Integrative Health (MUIH)
  • Certified Integrative Mental Health Professional (CIMHP) saka Sertifikasi Evergreen
  • Pendidikan terus-terusan reguler ing Perawatan lan Pendidikan Diabetes, Penyakit Alzheimer lan Kecanduan Perilaku
  • Nambani Sindrom Metabolik, Diabetes Tipe 2, lan Obesitas kanthi Watesan Karbohidrat Terapi DietDoctor.com
  • Pelatihan perawatan nutrisi saka Gangguan Neurologis saka NutritionNetwork kalebu Psikiatri Ketogenik lan Metabolik, Penyakit Alzheimer lan Demensia, Migrain, Kecanduan Pangan Olahan lan Epilepsi
  • Diet Ketogenik kanggo Kursus Pelatihan Dokter Kesehatan Mental saka DiagnosisDiet (Georgia Ede, MD)
  • Pelatihan Analisis Kimia Getih Fungsional

Carane aku bisa bantuan

Aku manggon lan kerja ing Vancouver (AS) lan dilisensi ing negara bagian Washington minangka Penasihat Kesehatan Mental Berlisensi (LH 60550441) sing nyedhiyakake telehealth. Aku bisa menehi penyuluhan kesehatan mental ing negara liya liwat perjanjian telehealth (contone, Florida) supaya takon apa negara sampeyan bakal ngidini layanan telehealth kanthi cara sing dijamin asuransi sampeyan.

Aku bisa nyedhiyakake layanan konsultasi ing saindenging jagad kaya sing diidini dening pedoman negara tartamtu. Tujuan profesionalku yaiku kerja khusus kanggo mbantu wong sing pengin njelajah terapi diet kanggo masalah kesehatan mental lan neurologis.

Ngolah…
Sukses! Sampeyan lagi ing dhaptar.